5

Zásady ochrany osobních údajů

OCHRANA SPOTŘEBITELE

Dle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, má spotřebitel v případě svého uplatněného nároku souvisejícího se smlouvou o poskytnutí služby (zejm. zprostředkovatelská smlouva) možnost obrátit se s tímto svým nárokem na orgán pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů, pokud vznesenému nároku ze strany spotřebitele jakožto dodavatel služby zcela nevyhovíme my sami a ani nedospějeme k jinému smírnému řešení. Příslušným orgánem k mimosoudnímu řešení sporu je Česká obchodní inspekce. Bližší informace lze také nalézt na internetových stránkáchhttp://www.coi.cz/ pod záložkou „PRO SPOTŘEBITELE“.

Informace o zpracování osobních údajů - GDPR informační memorandum

REALmix s.r.o. uchovává o svých klientech následující informace:

Tato data jsou využívána následujícím způsobem:

Jak dlouho vaše údaje držíme?

Jaké údaje o vás potřebujeme? Jak můžete ovlivnit zpracování údajů?

Komu vaše údaje předává REALmix s.r.o.?

REALmix s.r.o. zpracovává osobní údaje klienta jako správce a zpřístupňuje osobní údaje klienta za účelem splnění zákonné povinnosti nebo smluvní povinnosti nebo z oprávněného zájmu; pro tyto případy nepotřebuje REALmix s.r.o. souhlas klienta. Osobní údaje mohou být zpřístupněny:

Vaše data jsou zpracovávána transparentně, korektně a v souladu se zákonem. Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že zpracování není v pořádku. Také můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně u soudu.



Cookies